Місто

«Житомирводоканал» попереджає, що без води буде промислова зона, частина Польової і дві вулиці в районі паперової фабрики

21 October 2020, 20:22

Вдень 22 жовтня буде відсутнє водопостачання у промисловій зоні Житомира, на нижній Польовій, а також у частині району паперової фабрики.

Про це 21 жовтня попередила пресслужба КП «Житомирводоканал».

«22 жовтня КП "Житомирводоканал" продовжуватиме роботи із заміни аварійної ділянки трубопроводу за адресою: вул. Івана Гонти, 75-77. У зв'язку із проведенням робіт буде відсутнє водопостачання у мікрорайоні Нижня Польова, промисловому районі міста, вул. Слобідській та вул. Івана Гонти. Водопостачання буде призупинено з 9:00 та орієнтовно до 18:00», – йдеться у повідомленні.

Комунальне підприємство звертається до жителів вказаних районів із проханням зробити необхідний запас води.

Нагадаємо, водоканал попереджав, що з вечора 20 жовтня до ранку 21 жовтня призупинять водопостачання до бронетанкового заводу і до обласної психіатричної лікарні. У центрі Житомира, на нижній Польовій та у промзоні в цей період мав бути знижений тиск води.

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня 2020 року «Житомирводоканал» попереджав, що, починаючи з 25 серпня та орієнтовно до першої декади жовтня, тиск подачі води у мешканців промислової зони, мікрорайону нижня Польова та у центральній частині міста буде знижений. Пов’язано це з прокладання наступної ділянки трубопроводу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення  
Матеріали по темі