Політика

«Батьківщина» вирішила підтримати трьох кандидатів від партії Зеленського, які балотуються в мери райцентрів Житомирської області

22 October 2020, 15:34

ВО «Батьківщина» на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, вирішила в трьох райцентрах Житомирської області підтримати кандидатів в мери від президентської партії «Слуга народу».

Відповідні заяви за підписом пресслужби Житомирської обласної партійної організації оприлюднені на офіційному сайті 19-20 жовтня.

Мова йде про кандидатів в мери Коростеня, Радомишля та Овруча, тексти та мотивація підтримки у всіх заявах майже однакова.

Ми знаємо Віталія Науменко, як ефективного політика і досвідченого управлінця, справжнього патріота України. Саме тому «Батьківщина» підтримує на виборах Коростенського міського голови Віталія Науменко»;

Ми знаємо Володимира Тужика, як ефективного політика і досвідченого управлінця, справжнього патріота України. Він реальними справами довів, що у Радомишля є потенціал, він може і повинен розвиватися. Саме тому «Батьківщина» підтримує на виборах Радомишльського міського голови Володимира Тужика;

Ми знаємо Івана Коруда, як ефективного політика і досвідченого управлінця, справжнього патріота України. Він реальними справами довів, що у Овруча є потенціал, він може і повинен розвиватися. У центрі уваги його діяльності завжди стояли інтереси Овруча та овручан. Саме тому «Батьківщина» підтримує на виборах Овруцького міського голови Івана Ярославовича Коруда.


Скріншот з офіційного сайту ВО «Батьківщина»

Як повідомляв Житомир.info, Коростенська міська територіальна виборча комісія замовила друк бюлетенів на вибори депутатів міської ради та протоколів депутату облради Віталію Науменку, який балотується в мери Коростеня від партії «Слуга народу», а бюлетені для голосування на виборах мера друкуватиме Володимир Стужуку, який балотується до Коростенської міської ради від партії «Наш край» й від цієї ж політсили на посаду міського голови балотується нинішній мер Коростеня Володимир Москаленко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори "Батьківщина" кандидат Коростень Радомишль Овруч  
Матеріали по темі