Політика

Архієпископ Житомирський і Поліський агітує вірян голосувати за конкретну партію

23 October 2020, 10:10

Колишній керуючий Житомирською єпархією Української автокефальної православної церкви, яка увійшла до Православної церкви України, а нині архієпископ Житомирський і Поліський Володимир записав агітаційний ролик, де закликає черняхівців голосувати за партію «Пропозиція».

Відео виклали ввечері 22 жовтня на Facebook-сторінці «Пропозиція Черняхів».

«Я свій голос віддаю «Пропозиції» в знак того, що саме ця команда є вирішальним голосом для мене, для моєї парафії і для нашої з вами Черняхівщини. Я особисто голосую за «Пропозицію» і прошу вас: підтримайте цю молоду команду», - каже архієпископ УАПЦ Володимир.

На сайті Житомирсько-Поліської єпархії ПЦУ зазначається, що Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир (в миру Василь Володимирович Шлапак) народився 3 серпня 1979 року в с.м.т. Черняхів Житомирської області.

Нагадаємо, в 2019 році на дострокових парламентських виборах настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору УПЦ КП отець Богдан Бойко агітував за кандидата-самовисуванця, ексголову ОДА Ігоря Гундича, який балотувався по Житомирському округу №62.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі за тиждень до місцевих виборів, які мають відбутися 25 жовтня 2020 року, триває активна вулична агітація. Житомиряни на місцевих виборах отримають чотири бюлетені для голосування: за міського голову, за депутатів міської та обласної рад і за депутатів Житомирської районної ради. 10 жовтня ЦВК роз’яснила порядок заповнення виборчого бюлетеня з виборів депутатів обласних, районних, міських, сільських, селищних рад.

За період виборчої кампанії в Житомирській області поліція зареєструвала 88 повідомлень про порушення, за результатом яких відкрито 14 кримінальних проваджень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори атігація архієпископ Черняхівський район "Пропозиція" 
Матеріали по темі