Політика

Житомирський картонний комбінат встанов новий дитячий майданчик у мікрорайоні «Паперова фабрика»

23 October 2020, 17:25

Житомирський картонний комбінат встановив новий дитячий майданчик у мікрорайоні Паперова фабрика. Мешканці залишили заяву у програмі «Карта розвитку Житомира» і за кілька тижнів проблему вирішили.

«Карта розвитку Житомира» - це соціальний проєкт, мета якого залучити житомирян до визначення пріоритетів розвитку міста та розв'язання проблем. Автор проєкту - перший заступник генерального директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

«Кілька тижнів тому, напевно, місяць ми запустили програму «Карта розвитку Житомира» - це механізм для комунікації між жителями та владою. В даному випадку ми запустили її в тестовому режимі і в перші дні на цю карту були нанесені проблеми району, зокрема необхідність дитячого майданчика. Ми знайшли можливість та найкраще місце і встановили майданчик», - розповідає перший заступник генерального директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.


Мешканці від нового дитячого просто у захваті, адже подібних майданчиків у мікрорайоні бракує.

«Ситуація з майданчиками у нас в мікрорайоні досить критична, тому що вони були побудовані, коли забудовувався цей район. І тільки відновлювалися лише за рахунок самих же мешканців. Я вважаю дуже чудова ініціатива Житомирського картонного комбінату поставити цей майданчик, долучитися до громади, дослухатися до громади, тому що ми зі свого боку просили цей майданчик і знаю, що було нанесено на «Карті розвитку Житомира», тобто була внесена заявка, що у нас немає дитячого майданчика», - каже місцева мешканка Вікторія.

Вадим Ліскі сподівається: влада візьме до уваги таку карту і завдяки їй проблема міста вирішуватимуться швидше.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика ЖКК картонний комбінат Ліскі  
Матеріали по темі