Політика

Як у райцентрі Житомирської області голосують виборці з підтвердженим діагнозом COVID-19

25 October 2020, 16:03

У райцентрі Романів 25 жовтня до родини, яка знаходиться на самоізоляції з підтвердженим діагнозом COVID-19, приїхали представники дільничної виборчої комісії зі скринькою для голосування.

Про це Житомир.info розповіла читачка Ірина та надала фото представниці ДВК у захисному костюмі.

«Наша родина знаходиться на самоізоляції через коронавірус, ми написали заяви, що будемо голосувати вдома. Приїхали члени ДВК, троє вийшли з машини, одна жінка, яка видавала та забирала бюлетені, була у захисному костюмі, інші стояли поодаль. Нас проголосувало двоє, ще мають приїхати з іншої дільниці, бо у нас тут в хаті четверо виборців, дільниці різні», - пояснила Ірина.

Вона зауважила, що після того, як вони вкинули бюлетені у скриньку, жіночка дуже професійно зняла захисний костюм, за всіма правилами.

Нагадаємо, ЦВК надало роз'яснення щодо голосування хворих на коронавірус, які знаходяться вдома на самоізоляції: вони мали до 20 жовтня подати власноручно написану заяву про те, що вони хворі, і до них ДВК приїде для голосування вдома, члени комісії мали б бути в захисних костюмах.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9:00 год. 25 жовтня 2020 року коронавірусну хворобу лабораторно підтвердили у 12187 жителів Житомирської області, за минулу добу, 24 жовтня, COVID-19 діагностували у 438 осіб та зареєстрували 10 летальних випадків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори голосування самоізоляція Романівський район коронавірус  
Матеріали по темі