Здоров'я

Клініка «Нікамед» ‒ 15 років розвитку та успіху

26 October 2020, 10:15

Розмова з Нінель Василівною Зубковою, лікарем акушер-гінекологом, керівником медичного центру «НІКАМЕД», про створення та становлення клініки, актуальні проблеми та формування команди експертів.

Як розвинулася клініка за 15 років, яких результатів було досягнуто?

Спочатку була ідея заснування клініки жіночого здоров'я і краси. Стартом було створення гінекологічного прийому і стоматологічного кабінету. У міру роботи клініка все частіше стала стикатися із запитом на комплексні послуги та діагностику. Це дозволило впровадити комплексний гінекологічний огляд за допомогою найбільш інформативних методів обстеження.

Знаковим етапом є початок співпраці з лікарем-онкологом ‒ мамологом Міненко Миколою Володимировичем. Наскільки була затребуваною ця співпраця, ми усвідомили, коли утворилася черга очікування в 2 місяці.

Паралельно з прийомом ми зіткнулися з величезним запитом на хірургічну допомогу, як альтернативу державній медицині. Нашою спільною метою стала можливість надання якісної сучасної хірургічної допомоги. Для її досягнення були виконані всі умови, поставлені лікарями.

______

Які можливості сьогодні допомагає реалізувати медичний центр?

Клініка повною мірою може реалізувати найактуальніші запити кожної жінки в турботі про своє здоров'я. Досить лише потрапити на комплексний прийом до лікаря.

Ми завжди розглядаємо жіночий організм, як цілісну систему, де всі органи взаємопов'язані. І дуже часто пацієнти дізнаються, що є проблеми в роботі щитовидної залози або проблеми в молочній залозі вже при першому візиті до лікаря.

У сучасному світі є великий запит і на естетику. Пластичні хірурги, Міненко Н.В. і Сущенко Я.О., володіють унікальними методиками виконання операцій з використанням найкращих сучасних імплантів, а умови клініки дозволяють провести її в найбільш комфортних і безпечних умовах.

______

Сьогодні клініка має дуже сильну команду іменитих бренд-лікарів з значним послужним списком, досвідом і подяками пацієнтів.

Як вам вдалося зібрати такий колектив?


Питання, яке необхідно було вирішити, і яке хвилювало не тільки керівника, але і пацієнта, ‒ це лікар, який досконало володіє сучасними хірургічними операціями. І за сукупністю чинників, сьогодні в клініці практикують фахівці, якими можна пишатися і довірити виконання навіть найскладніших операцій.

Також в корпоративній культурі клініки сповідаються загальнолюдські принципи, без яких неможливо домогтися успіху: повага, співчуття і бажання допомогти, почути, дати надію, віру, шанс.

Кого б з бренд-лікарів клініки «НІКАМЕД» ви особливо виділили, як унікальних експертів жіночого і естетичного здоров'я?

Такі фахівці, як Міненко Н.В, лікар-онколог, пластичний хірург і гінеколог-онколог Дяченко В.В. давно мають репутацію унікальних експертів жіночого і естетичного здоров'я не тільки в нашому місті, а й далеко за його межами.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: клініка "Нікамед" медицина  
Матеріали по темі