Фоторепортаж

Житомирська міська ТВК приймає протоколи та бюлетені з результатами голосування за депутатів. Фоторепортаж

26 October 2020, 15:21

В сесійній залі Житомирської міської ради вдень 26 жовтня міська територіальна виборча комісія приймає протоколи про результати голосування з виборчих дільниць, яких на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року було в місті 121.

Зазначимо, що спочатку дільничні комісії здають протоколи та бюлетені про голосування за Житомирського міського голову та депутатів міської ради до Корольовської та Богунської районних ТВК, а бюлетені й протоколи з результатами голосування за депутатів Житомирської обласної та районної рад.

Люди втомлені й роздратовані після безсонної ночі, але процес триває безперервно.

Пряму трансляцію підрахунку голосів на виборчій дільниці у Житомирі дивіться тут

Нагадаємо, перші протоколи з дільниць до Богунської районної ТВК надійшли близько 3 години ночі, станом на 13:00 26 жовтня комісія вже опрацювала 80% протоколів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі явка виборців на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становила 28,8%., а п’ять років тому, на місцевих виборах 2015 року в Житомирі проголосували 38,3% виборців. За попередніми результатами голосування 25 жовтня 2020 року в Житомирі, на виборах мера зі значним відривом лідирує нинішній міський голова Сергій Сухомлин, а в міську раду проходить п’ять партій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибоир протоколи ТВК  
Матеріали по темі