Події

​У селі Житомирської області зять побив тещу, жінка у лікарні

27 October 2020, 10:44

У Ємільчинському районі 26 жовтня 53-річної жительку з травмами забрали до лікарні. Потерпілу побив співмешканець дочки. Подія сталася у селі Мокляки.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«За інформацією, наданою медиками, у жінки діагностували травми тулуба, струс головного мозку та гематоми. За місцем проживання потерпілої працювала слідчо-оперативна група Ємільчинського відділення поліції. Правоохоронці вилучили слідову інформацію, опитали ймовірних свідків та очевидців. Попередньо встановили, що в обідню пору в домоволодінні розгорівся конфлікт між 53-річною господинею та співмешканцем її дочки. У розпалі сварки 34-річний чоловік завдав жінці ударів. Відтак чоловіка доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин. Слідчі призначили низку експертиз. Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України», – йдеться у повідомленні.

Законодавством таке правопорушення карається виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня житель Житомирської області потрапив до лікарні після сварки з дружиною, жінка побила його палицею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття теща зять поліція Ємільчинський район  
Матеріали по темі