Події

​Поблизу Житомира вантажівка на зустрічній смузі в’їхала в Hyundai: водій легковика в реанімації

28 October 2020, 10:45

27 жовтня у селі Станишівка Житомирської області вантажівка виїхала на зустрічну смугу і зіткнулась з автомобілем Hyundai. У результаті ДТП водій легковика – 41-річний житомирянин був госпіталізований до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Про це 28 жовтня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 жовтня близько 11:40 в с. Станишівці Житомирського району. У результаті зіткнення один з керманичів отримав травми», - повідомили в поліції.

Попередньо, водій вантажного автомобіля «Volvo», 34-річний житель Одеської області, рухаючись по автодорозі Житомир-Сквира, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «Hyundai» під керуванням 41-річного жителя обласного центру.

У результаті ДТП травми отримав водій «Hyundai». Його було ушпиталено до реанімаційного відділення Житомирської обласної клінічної лікарні.

«Поліцейські розпочали досудове розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, біля села Тетерівка Житомирського району 26 жовтня зіткнулися два мікроавтобуси, в результаті ДТП четверо людей отримали травми – обидва водії та дві пасажирки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Станишівка травмований реанімація  
Матеріали по темі