Влада

Останні закупівлі Житомирської облради сьомого скликання: стаканчики, маски, технічні засоби та висвітлення діяльності

28 October 2020, 15:23

Сьома каденція Житомирської обласної ради добуває останні дні, бо 25 жовтня 2020 року обирали нових депутатів, до 6 листопада мають бути встановлені результати виборів і почнеться робота Житомирської обласної ради восьмого скликання.

Житомир.info, вирішив на ProZorro промоніторити, які були останні закупівлі Житомирської обласної ради сьомої каденції.

З початку вересня й до 27 жовтня Житомирська обласна рада підписала 27 договорів загальною вартістю 147 тис. 203 грн. Ці кошти витратили на медичні товари, сувенірну продукцію, різноманітні послуги та висвітлення депутатської діяльності.

За майже два місяці на медичні товари Житомирська обласна рада витратила 7 тис. 125 грн. У ТОВ «Первоцвіт-Фарм» придбали 200 медичних масок за 1 тис. 200 грн, дезінфікуючий засіб за 2 тис. 100 грн, 6 літрів дезінфекторів за 1 тис. 325 грн та 400 медичних рукавичок за 2 тис. 500 грн.

ТОВ «Первоцвіт-Фарм» зареєстроване в Житомирському районі, смт Новогуйвинське по вулиці Дружби Народів, 5. Спеціалізується фірма на роздрібній торгівлі фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах, статутний капітал - 2 млн 800 тис. грн. Власниками фірми є Валерій Петрович Мартинюк та Микола Максимович Поліщук.

В останні два місяці своєї каденції Житомирська обласна рада закуповувала послуги з ремонту техніки та різні технічні засоби. У Морговської Оксани Юріївни обласна рада придбала два тонер-картриджі за 2 тис. 856 грн та послуги з ремонту системного блоку за 3 тис. 876 грн.

ФОП Морговська Оксана Юріївна зареєстрована в Житомирі по вулиці Шевченка, 107. Основним видом діяльності підприємниці є ремонт комп'ютерів і периферійного устаткування.

У Рощіна Вячеслава Олеговича обласна рада закупила двопроцесорну робочу станцію PowerUp за 30 тис. 500 грн.

ФОП Рощін Вячеслав Олегович зареєстрований в Київській області, місто Васильків, вулиця Михайлівська, 31. Спеціалізується підприємець на роздрібній торгівлі, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет.

У фірми «Ортекс» облрада придбала монітор вартістю 5 тис. 997 грн

Спільна фірма «Ортекс» зареєстрована в Житомирі по вулиці Михайлівська, 15. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі комп'ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням, статутний капітал - 639 грн 5 коп. Власниками є Сергій Георгійович Голуб та Володимир Васильович Томашевський.

У Дениса Вікторовича Мельничука Житомирська обласна рада закупила сім тонерів та картриджів за 5 тис. 550 грн.

ФОП Мельничук Денис Вікторович зареєстрований в Житомирі по вулиці Івана Мазепи, 2. Спеціалізується ФОП на ремонті комп'ютерів і периферійного устаткування.

У підприємця Олега Олександровича Артемчука Житомирська обласна рада придбала кабель Display Port to HDMI 1.8m PowerPlant за 262 грн, 5 пар навушників Samsung In-ear Fit Blue Black і акустичну систему LOGITECH S120 Black за 1 тис. 924 грн, а також фотосумку за 730 грн

ФОП Артемчук Олег Олександрович зареєстрований в Житомирі по вулиці Івана Огієнка, 8. Спеціалізується підприємець на інших видах роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах.

Договір вартістю 744 грн 26 коп. обласна рада підписала з підприємством інвалідів «Гарант» на послуги по обстеженню та наданню технічних висновків щодо ремонту або списанню обладнання, яке знаходиться на балансі в Житомирській обласній раді.

Підприємство інвалідів «Гарант» зареєстроване в Житомирі по вулиці Домбровського,38. Спеціалізується на ремонті і технічному обслуговуванні машин і устаткування промислового призначення, статутний капітал -1 тис. грн. Власниками підприємства є Житомирське обласне громадське об'єднання інвалідів-підприємців «Рубікон».

Також Житомирська обласна рада замовила послуги із збирання, зберігання з подальшою передачею на оброблення, утилізацію, знешкодження небезпечних відходів вартістю 667 грн 20 коп. у ТОВ «Еко захист-Україна».

ТОВ «Еко захист-Україна» зареєстроване в Житомирі по вулиці Кафедральна, 4-А. Основний вид діяльності - збирання небезпечних відходів, статутний капітал - 30 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Леонід Сергійович Ковбель.

Два договори облрада підписала з ФОП Ковпака Віра Олександрівна: перший на придбання 1 тис. паперових стаканів вартістю 289 грн 80 коп.; другий на придбання 30 пачок серветок вартістю 620 грн 1 коп.

ФОП Ковпака Віра Олександрівна зареєстрована в Житомирі по вулиці Хлібна, 16. Спеціалізується ФОП на роздрібній торгівлі з лотків і на ринках іншими товарами.

Для нового скликання обласної ради замовили виготовлення електронних карток та знаків депутата обласної ради на загальну суму 19 тис. 944 грн: з ПАТ «Мікросистема» Житомирська облрада підписала договір на виготовлення 94 електронних карток депутатів до електронної системи голосування вартістю 14 тис. 664 грн (одна електронна карта коштує 156 грн), а з підприємцем Євгеном Анатолійовичем Горяєвим – договір на придбання 80 нагрудних знаків депутата обласної ради вартістю 5 тис. 280 грн (один нагрудний знак коштує 66 грн). Зазначимо, що у Євгена Горяєва це перша участь у закупівлях за бюджетні кошти.

ПАТ «Мікросистема» зареєстрована в Хмельницькому по вулиці Театральна, 54. Спеціалізується фірма на ремонті комп'ютерів і периферійного устаткування, статутний капітал - 2 грн 60 коп. Кінцевими бенефіціарними власниками є Сергій Дмитрович Венцеславський, Валерій Вікторович Лещенко та Олександр Васильович Нейко.

ФОП Горяєв Євген Анатолійович зареєстрований в Києві по вулиці Тимошенко, 3. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель.

З ТОВ «Рекламне Джерело» облрада підписала договір вартістю 2 тис. 178 грн на виготовлення двох мап Житомирської області: з банерної тканини розмірами 1.2х1.83 м та 1.52х2.02 м.

ТОВ «Рекламне Джерело» зареєстроване в Житомирі по вулиці Гагаріна, 47. Основним видом діяльності фірми є рекламні агентства, статутний капітал - 313 тис. 110 грн. Власником фірми є Олег Васильович Лісовенко.

У ФОПа Худякова Олександра Володимировича Житомирська обласна рада закупила на 2 тис. грн сувенірної продукції, а також 200 папок для оформлення звернень громадян за 3 тис. грн та послуги з брошурування та оправлення справ за 1 тис. 50 грн.

ФОП Худяков Олександр Володимирович зареєстрований в Житомирі на майдані Короленка, 5. Основним видом діяльності підприємця є брошурувально-палітурна діяльність і надання пов'язаних із нею послуг.

У Семенової Алли Анатоліївни придбали комплект освітлення за 330 грн.

ФОП Семенова Алла Анатоліївна зареєстрована в Житомирі по вулиці Бориса Тена, 124/40. Основним видом діяльності є роздрібна торгівля в спеціалізованих магазинах електронною апаратурою побутового призначення для приймання, запису, відтворення звуку й зображення.

Окрім того, Житомирська облрада придбала 2 тис. конвертів Е65 з логотипом за 1 тис. 320 грн у ТОВ «Укрбланковидав».

ТОВ «Укрбланковидав» зареєстроване в Києві по вулиці Васильківська. 8. Основним видом діяльності фірми є видання книг, статутний капітал - 850 тис. грн. Власниця фірми - Катерина Іванівна Дерев'янко.

З Олегом Дмитровичем Гнатюком обласна рада підписала договір на придбання колісного диска за 1 тис. 40 грн.

ФОП Гнатюк Олег Дмитрович зареєстрований в Житомирі по вулиці Короленка, 8. Основним видом діяльності підприємця є роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів.

Житомирська обласна рада підписала договір на 5 тис. грн з ТОВ редакція Бердичівської міськрайонної газети «Земля Бердичівська» на послуги з висвітлення діяльності депутата Житомирської обласної ради Романського Ігоря Васильовича (позафракційний) у газеті «Земля Бердичівська». Нагадаємо, Ігор Романський балотувався в мери Бердичева від партії «Українська стратегія Гройсмана».

Також Житомирська обласна рада підписала договір вартістю 50 тис. грн з ФОП Гембарська Лариса Володимирівна на послуги з розміщення інформації щодо висвітлення діяльності Житомирської обласної ради у газетах «Час Плюс», «Баранівські факти», «Ємільчинські факти». Зазначимо, що голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма балотувався до облради від партії «Пропозиція» по округу, в який входять Баранівський та Ємільчинський райони.

ФОП Гембарська Лариса Володимирівна зареєстрована в Житомирській області в Новоград-Волинську по вулиці Переяславська, 55. Спеціалізується підприємниця на виданні газет.

Крім того, з початку вересня були оголошені кілька закупівель, які не відбулися через відсутність пропозицій.

4 вересня Житомирська обласна рада опублікувала закупівлю про надання послуг з висвітлення діяльності депутата Житомирської обласної ради Озерчука Андрія Миколайовича (фракція УКРОП) у газеті «Промінь» смт Лугини. Очікувана вартість закупівлі становила – 5 тис. грн.

Закупівлю від 1 жовтня вартістю 5 тис. грн на послуги з висвітлення діяльності депутата Житомирської обласної ради Вітусевича Віталія Йосиповича (позафракційний депутат) у газеті «РІО-БЕРДИЧІВ» відмінили через відсутність пропозицій. З другої спроби закупівлю також не вдалось провести.

У вересні облрада двічі хотіла провести торги з створення вебсайту і двічі вони не відбулися через відсутність пропозицій. Очікувана вартість закупівлі становить 100 тис. грн.

Нагадаємо, станом на 27 жовтня 2020 року, за даними з 71% дільниць до Житомирської обласної ради проходять кандидати в депутати від восьми партій, дев’ята знаходиться впритул до прохідного бар’єра в 5%.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області явка виборців на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року склала 37,47%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада закупівлі тендер  
Матеріали по темі