Події

На Крошні у Житомирі горів будинок на 8 квартир, попередня причина пожежі – коротке замикання у дитячій іграшці

29 October 2020, 11:58

У Житомирі 28 жовтня сталася пожежа у цегляному одноповерховому житловому будинку на вісім квартир. Запах диму відчула дитина. Попередня причина пожежі – коротке замикання у дитячій іграшці.

Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС у Житомирській області.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що у трикімнатній квартирі вогнем охоплена одна із кімнат площею 12 кв.м та домашнє майно. За попередньою інформацією, запах диму відчув 9-річний хлопчик, який на деякий час залишився сам вдома. Ще до приїзду фахівців ДСНС і він, і мешканці суміжних квартир встигли самостійно залишили свої помешкання.

Спільними зусиллями двох відділень вогнеборців о 13:39 пожежу локалізовано та о 14:08 - ліквідовано. Внаслідок загоряння знищено 12 кв.м кімнати та домашні речі. Бійці ДСНС запобігли розповсюдженню полум’я на більшу площу. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. Попередня причина займання – коротке замкнення системи живлення дитячої іграшки. Зі слів господаря помешкання, де сталася пожежа, напередодні він ремонтував дитячу іграшку – акумуляторний корабель. Ймовірно, коротке замкнення всередині і призвело до займання. Остаточну причину пожежі встановлять фахівці», – йдеться у повідомленні.

На ліквідації пожежі працювало 8 рятувальників та 2 пожежних автомобіля.

Як повідомляв, Житомир.info, 24 червня на Польовій у Житомирі рятувальники гасили пожежу у квартирі, яка по вікна закидана непотребом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа квартира будинок дитяча іграшка  
Матеріали по темі