Події

Поліція розшукала зниклу 89-річну жительку Житомирської області: бабуся понад дві доби пробула у полі

29 October 2020, 12:08

Поліцейські розшукали 89-річну жительку Коростишівського району Житомирської області, яка зникла 26 жовтня та перебувала у розшуку. 28 жовтня бабусю знайшли у полі, де вона пробула понад дві доби.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Удень 26 жовтня до поліції звернувся житель м. Коростишева із повідомленням, що його 89-річна мати, жителька с. Більківці, пішла з дому та не повернулась. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як вдалось встановити, пенсіонерка ще близько 7-ї ранку пішла з дому. Вона мала деякі розлади пам’яті, тож рідні занепокоїлися та розпочали самостійні пошуки. Коли такі заходи результату не дали, звернулися по допомогу до правоохоронців.

«Зниклу розшукували поліцейські разом з місцевими жителями. На жаль, упродовж двох діб позитивного результату не було. Поруч з селом знаходяться поля, лісовий масив. Відтак пошукові групи займались прочісуванням цих територій», – розповідає начальник Коростишівського відділу поліції Вадим Жикевич.

28 жовтня на пошуки пенсіонерки серед інших відрядили двох оперуповноважених карного розшуку, Миколу Соботніцького та Ігоря Пипченка. Близько 13:30 вони вже завершили обстеження виділеної ділянки поля, та все ж вирішили пройти трохи далі. Тоді й почули якісь дивні звуки, схожі на бурмотіння. За кілька метрів у колишньому меліоративному каналі виявили жінку, яка лежала серед очерету не розуміючи, що відбувається.

«Вона навіть намагалася опиратися та знову десь піти. І це не дивлячись на те, що була знесилена через голод та спрагу, замерзла, десь загубила взуття», – розповідають оперативники.

Жінку передали лікарям «швидкої». У місцевій лікарні її обстежили, а вже за кілька годин передали під опіку рідним. Виявилося, що 89-річна пенсіонерка, не дивлячись на те, що провела у полі дві ночі, серйозно не постраждала.

Нагадаємо, 27 жовтня 2020 року поліція Житомирської області повідомила, що напередодні зникла 89-річна Кузьменко Віра Степанівна, жителька села Більківці Коростишівського району. Жінка перебувала у розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2020 року пішла в ліс та не повернулася додому 83-річна жителька села Карвинівка Романівського району Житомирської області Людмила Шатило. Поліція оголосила жінку в розшук. Близько 15:30 год. 6 липня бабусю розшукали поблизу села Годиха. Згодом пенсіонерка розповіла, що вибратися з лісу їй допоміг пес Тітушка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Віра Кузьменко Коростишівський район  
Матеріали по темі