Місто

​Матч «Полісся» (Житомир) - «ВПК-Агро» (с. Вишневе) напередодні: статистика, онлайн, призначення арбітрів

30 October 2020, 12:59

В суботу, 31 жовтня, житомирський ФК «Полісся» зустрічається із ФК «ВПК-Агро» з села Вишневе Дніпропетровської області у матчі 10 туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги.

Матч відбудеться в Києві на стадіоні НТК ім. Баннікова без глядачів.

Головний арбітр матчу - Салаш І.І., асистенти - Кузьменко М.І. та Хіміченко К.М., 4-ий арбітр - Усова К.І.

Сайти Житомир.info та Спортивний Житомир транслюватимуть поєдинок у прямому ефірі.

«ВПК-Агро» - зайняла перше місце в групі Б ІІ ліги в минулому сезоні. В першій лізі аграрії за 7 матчів пропустили 13 м’ячів, втім, більшість відборів команда здійснює біля свого штрафного майданчика та в центрі поля. Тому, можна припустити, що житомиряни будуть використовувати довгі передачі з глибини на форварда Ярослава Галенка, якому в цьому матчі Сергій Шищенко відведе роль «стовпа».

Також пропонуємо вам переглянути статистику обидвох клубів за останні п’ять зіграних матчів.

В останніх п’яти матчах в «Полісся» доволі високий відсоток володіння м’ячем і суперник житомирян трохи поступається «жовто-зеленим» за цим показником.

В останніх матчах житомиряни часто б’ють по воротах суперника. У «ВПК-Агро» результати за цим показником трішки гірші. Але якщо порівняти удари в ствір воріт, то команди майже рівні.

У гостей значно більша кількість відборів і підборів, але й кількість фолів значно перевищує аналогічні цифри команди Сергія Шищенка.

Якщо ж говорити про передачі і, що більш важливо, точні передачі, то тут «жовто-зелені» мають значно кращі показники, ніж їх завтрашні суперники. Втім, в останніх матчах команда з Дніпропетровщини відчутно попрацювала над якістю своїх передач.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" матчі футбол  
Матеріали по темі