Місто

За ініціативи Житомирського картонного комбінату в мікрорайоні «Паперова фабрика» встановили новий дитячий майданчик

30 October 2020, 14:18

Із кульками, музикою та дитячим сміхом – так в Житомирі відкрили дитячий майданчик в районі «Паперова фабрика». Ще до відкриття малеча вже бавилась на майданчику, а люди, які прийшли на відкриття із дітьми, кажуть: в цьому районі не так і багато місць, де діти можуть погратись.

«Я гадаю так, діток тут багато, а от майданчиків не так і багато», – каже житомирянка Світлана.

Встановити цей дитячий майданчик вдалось завдяки співпраці місцевої громади та Житомирського картонного комбінату.

«Сьогодні з ініціативи першого заступника генерального директора ЖКК Вадима Ліскі зроблений соціальний проєкт "Карта розвитку Житомира". Він створений для кращої комунікації жителів міста і різних районів з владою. В рамках цього ми робимо один з перших проєктів – дитячий майданчик в районі комбінату. Ця ініціатива користується попитом. Люди залишають свої запити. Цей майданчик теж був одним з прохань місцевих жителів. І в рамках цього проєкту ми і відкриваємо цю дитячу площадку. Як видно, вона дуже користується попитом», – розповідає комерційний директор Житомирського картонного комбінату Олег Барскій.

На картонному комбінаті кажуть: планують і надалі спілкуватись із місцевими жителями, комунікувати з громадою, щоб разом змінювати район та Житомир на краще.

«Людям, звичайно ж, хотілося б більшого порядку, кращого вигляду, красивих парків, зелених насаджень, дитячих майданчиків. І не все відразу можна зробити. Але робити платформу, на якій це може обговорюватися, на яку можна залишати запити і надалі залучати інвесторів, за допомогою яких це все реалізувати, – це можна, потрібно. В цілому цей проєкт показує, що це працює», – переконаний комерційний директор ЖКК.

За цим посиланням ви можете ознайомитися з проєктом «Карта розвитку Житомира» http://www.es.zhitomir.ua/

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК картонний комбінат дитячий майданчик Барскій  
Матеріали по темі