Здоров'я

​В Україні запрацював цілодобовий контакт-центр МОЗ з протидії поширенню COVID-19

2 November 2020, 17:00

Міністерство охорони здоров’я запустило роботу контакт-центру з протидії поширенню COVID-19. Відтак, зателефонувавши за номером 0-800-60-20-19, кожен громадянин може отримати офіційну та вичерпну інформацію з усіх питань щодо COVID-19.

Про це повідомляють на сайті МОЗ.

«Контакт-центр працюватиме цілодобово. Ми сподіваємося, що він допоможе громадянам оперативно отримувати важливу інформацію та правильно протидіяти поширенню коронавірусної хвороби», - наголосив міністр охорони здоров’я Максим Степанов 2 листопада під час щоденного брифінгу.

На сайті МОЗ зазначають, що до роботи контакт-центру буде задіяно 150 операторів.

«Якщо їм необхідно буде уточнити інформацію, то таке звернення вони реєструють у відповідній CRM-системі, яка автоматично надсилатиме його на розгляд до центрального чи місцевого органу влади відповідно до компетенції. А після отримання необхідної інформації оператори зв’язуються із заявником, щоб її озвучити. Такий алгоритм роботи пов'язаний передусім з тим, що продовжує зростати кількість нових хворих - осіб, які потребують швидких та надійних відповідей на питання щодо проведення безкоштовного тестування, надання невідкладної допомоги або ж забезпечення ранньої самоізоляції з моменту виявлення перших симптомів тощо», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у березні в Житомирській області запрацювала гаряча лінія щодо коронавірусу.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 2 листопада, за добу коронавірус підтвердили у 398 жителів Житомирської області, померли троє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: контакт-центр коронавірус COVID-19  
Матеріали по темі