Події

Поліція шукає свідків ДТП поблизу Житомира, в якій загинув пішохід

3 November 2020, 10:23

Унаслідок ДТП, що сталося 25 жовтня на 1 км автодороги Київ-Чоп, смертельні травми отримав пішохід. Поліцейські шукають свідків та очевидців події для встановлення усіх її обставин.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«25 жовтня близько 16:30 у с. Глибочиці29-річний водій автомобіля «VOLVO» здійснив наїзд на пішохода, жителя с. Глибочиці, який переходив проїзну частину дороги.У результаті ДТП 82-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», – йдеться у повідомленні.

У поліції просять свідків або очевидців вказаної дорожньо-транспортної пригоди, які проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, уночі 2 листопада в Житомирі автомобіль збив 29-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Глибочиця свідки поліція  
Матеріали по темі