Події

За добу поліцейські Житомирського міськвідділу оформили 9 протоколів за порушення карантину, два з них – за роботу кафе вночі

4 November 2020, 13:46

На території Житомирської області тривають посилені заходи із контролю за дотриманням встановлених карантинних обмежень, у тому числі режиму роботи розважальних та торгівельних закладів. За добу 3 листопада поліцейські оформили 69 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУАП за порушення правил щодо карантину людей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Рейдові групи у складі поліцейських, представників держпродслужби та юридичної підтримки органів місцевого самоврядування працюють на території усіх районів області. Їх завдання – попередження, виявлення та припинення фактів порушення правил карантину, оскільки ситуація із поширенням захворюваності на COVID-19 в регіоні залишається критичною», – зазначають у поліції.

Упродовж доби 3 листопада адміністративні порушення були зафіксовані у всіх районах області. Так, поліцейські Житомирського відділу оформили 9 матеріалів, два з них щодо кафе, які продовжували роботу у режимі вільного відвідування клієнтами. Відтак діяльність цих закладів була припинена, а відносно їх власників складено адміністративні протоколи.

6 порушень зафіксували поліцейські Коростенського відділу, по 5 – Бердичівського відділу та Хорошівського відділення, по 4 – Житомирського районного відділення та Управління патрульної поліції, по 3 – Овруцького, Олевського, Малинського, Попільнянського відділень та Новоград-Волинського відділу. У переважній більшості випадків йдеться про ігнорування використання засобів індивідуального захисту працівниками та відвідувачами торгівельних закладів та ринків.

Нагадаємо, 3 листопада мобільна група перевіряла, як в житомирському ТРЦ «Глобал UA» виконують протиепідемічні заходи. Перевіркою встановлено, що в торговельно-розважальному центрі в цілому дотримуються рекомендацій.

Як повідомляв Житомир.info, з 00:00 год. 2 листопада 2020 року почало діяти нове зонування, відповідно до якого до «червоної» зони потрапили 5 міст та 13 районів Житомирської області. ГУНП 3 листопада інформувала, що за добу поліцейські у Житомирській області оформили 58 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин поліція протокол  
Матеріали по темі