Суспільство

Краматорський «Авангард» - житомирське «Полісся» напередодні матчу: статистика, призначення арбітрів, онлайн

4 November 2020, 18:05

В четвер, 5 жовтня, в 11 турі Чемпіонату України з футболу серед команд І ліги житомирське “Полісся на виїзді гратиме проти ФК “Авангард” з міста Краматорськ.

Матч відбудеться на стадіоні “Авангард” в місті Краматорськ.

Головний арбітр матчу - Цибулько Є.А, асистенти - Прощенко Р.Ю., Рибченко І.О. Четвертий арбітр - Зайцев А.С.

Трансляція матчу розпочнеться завтра о 14:00


Востаннє житомирське “Полісся” та краматорський “Авангард” зустрічались в далекому 1966 році. Тоді в чемпіонаті Радянського союзу команди провели два поєдинки - в одному виявились сильнішими житомиряни (до речі, теж на виїзді) і обіграли суперника 0:2, але згодом поступились, вже вдома, так само із рахунком 0:2.

Відтоді шляхи команд розійшлись і лише через 54 роки команди знову зустрінуться на футбольному полі.

Наразі за вісім ігор жовто-зелені зуміли здобути 13 очок і посідають 7 сходинку в турнірній таблиці Першої ліги. Водночас, краматорський “Авангард” має в своєму активі лише вісім очок, які вони здобули за 10 ігор. Тому, можна припустити, що господарі поля будуть намагатись досягнути якомога кращого результату в рідних стінах.

Щоправда, підопічні Сергія Шищенка ще зовсім недавно обіграли ФК “ВПК-Агро” із рахунком 3:1 і до зустрічі з командою з Донеччини підходять із підвищеним моральним духом. Наскільки вдасться команді Олексія Городова протистояти “поліським вовками” стане зрозуміло лише під час матчу.

Пропонуємо вам також ознайомитись із статистикою обидвох клубів за останні п’ять зіграних матчів.

Житомирське “Полісся” має значно вищий відсоток володіння м’ячем, втім, футболісти з донеччини можуть доволі інтенсивно пресингувати суперника і змушувати його помилятись.

В останніх матчах житомирське “Полісся значно більше б’є по воротах суперника. Що ж до ударів в площину воріт, то в обидвох команд показники не надто високі.

Краматорський “Авангард” значно більше фолить під час матчів, але підбирати м’яч та відбирати його без порушень правил виходить значно краще в житомирян.

Перевага у володінні м’ячем дозволяє житомирянам здійснювати значно більшу кількість передач, і, як свідчить статистика, в діях команди Сергія Шищенка доволі мало браку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" Краматорськ  
Матеріали по темі