Суспільство

​Креді Агріколь Банк підготував гарантовані подарунки до дня народження відділень

5 November 2020, 09:42

Креді Агріколь запрошує клієнтів банку долучитися до традиційного святкування дня народження відділень. З 9 по 13 листопада завітайте у відділення банку, оформіть один із акційних продуктів та отримайте гарантований подарунок: портативний зарядний пристрій, парасольку, термос чи стильну тарілку-менажницю.

30 відділень по всій Україні вже готуються зустрічати гостей. Скористайтеся нагодою поспілкуватися з фахівцями банку в дружній атмосфері та отримати кваліфіковані фінансові консультації.

«Святкування дня народження відділень Креді Агріколь разом із клієнтами ― наша давня та улюблена традиція. Так ми дякуємо клієнтам за їх прихильність до банку, за те, що вкотре довіряють нам вирішення своїх фінансових питань. У цей складний період ми докладаємо ще більше зусиль, аби підтримати клієнтів та бути для них не тільки фінансовою точкою опори, а й джерелом гарного настрою. Тож відділення Креді Агріколь по всій Україні вже підготували подарунки та очікують на вас!» ― каже Олександр Куркін, директор департаменту мережі продажу Креді Агріколь Банку.

Акційні продукти Креді Агріколь Банку:

  • Кредит готівкою «Свобода», кредитна картка та встановлені кредитні ліміти на картки у рамках преміум-пакетів.
  • Пакетні пропозиції «Smart», «Premium», «Sommelier», «Infinite», «Professionals»/«Professionals IT».
  • Тарифні пакети для нових клієнтів юридичних осіб «Класік» та «Бізнес».

Адреса відділення Креді Агріколь: м. Житомир, вул. Леха Качинського, 4

Поспішайте, адже акція триває допоки подарунки є в наявності, але не довше ніж до 13 листопада 2020 р. Детальніше про її умови, зокрема перелік відділень банку, в яких діє акція, дізнайтеся у контакт-центрі Креді Агріколь 0 800 30 5555 (безкоштовно з усіх телефонів в Україні) або за посиланням.

Акція проводиться на всій території України, за винятком тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення військових операцій Об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії РФ на території Донецької та Луганської областей.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: банк Креді Агріколь  
Матеріали по темі