Економіка

5 випадків, коли кредит – справді ідеальне рішення

5 November 2020, 11:27

Ідея Банк знаний серед клієнтів не тільки як надійний банк, що гарантує якість обслуговування та надійність збереження та примноження коштів на депозитах, а й банк, який кредитує на різні споживчі потреби та пропонує обслуговування для фізичних осіб-підприємців.

Багато наших земляків вже скористалися можливістю та оформили в цьому банку кредит для вирішення своїх щоденних завдань і великих планів. Багато з них – беруть кредити повторно, і банк завжди готовий підстрахувати надійних клієнтів. Додати кошти, яких бракує для покупки чи ремонту авто та побутової техніки, обновити інтер’єр вдома в будинку або встановити нові вікна для економії – на такі цілі банк видає кошти.

Саме зараз банк приготував нову пропозицію для нових клієнтів: кредит готівкою «На старт».

Для того, щоб отримати гроші, потрібно взяти тільки паспорт та ІПН та завітати до відділення Ідея Банку. Банк дотримується всіх протиепідемічних норм у кожному місті, де працює та продовжує обслуговування клієнтів.

В яких життєвих ситуаціях новий кредит точно виручить

Телевізор по акції - вже зараз

Ви маєте намір придбати, наприклад, новий телевізор. Але треба трохи накопичити для бажаної моделі, проте зустрічаєте акцію: телевізор на 30% дешевше, ніж ви розраховували. Швидко та без зволікань скористатися акцією можна, отримавши кредит у банку.

Нагальний ремонт пральної машини

Раптом зламалася пральна машина, холодильник, кухонна плита чи авто, на якому заробляєте собі на життя – вибирати не випадає, потрібен терміновий ремонт. Тут заплатити конче необхідно і якраз банк може виручити.

Не хочете обтяжувати рідних

Часто стаються ситуації, коли потрібні гроші, але говорити про свої витрати рідним та близьким не хочеться.А от банк може видати кошти без зайвих питань. Звичайно, за умови, що ви маєте хорошу кредитну історію, тобто попередні кредити погашали дуже сумлінно.

Комфорт вдома тоді, коли хочеться

В останні півроку багато з нас цілодобово перебуває у квартирі чи будинку, і дуже хочеться комфортних умов. Новий колір стін, зручні меблі чи найпростіше - чайник і поличка для посуду, які давно хотілося. Якраз час реалізувати бажане!

Кошти вдома на дивані

Якщо потрібні гроші, але немає можливості чи бажання виходити з дому, банк допоможе оформити кредит дистанційно. Для цього потрібно зайти на сайт та оформити заявку, банк зателефонує, а готівку доставить кур’єр. Отже, якщо ви свідомо залишаєтеся вдома, – такий варіант – саме для вас.

Якщо ви наразі в такій ситуації, та фінансова підтримка буде в нагоді саме зараз – Ідея Банк готовий стати вашим партнером.

Звертайтесь до відділення Ідея Банку в своєму місті!

м. Житомир, вул. Київська, 39041-242-07-91

Основні умови та переваги кредиту готівкою «На старт».

  • Зрозумілі умови – лише ставка. Інші платежі – відсутні
  • Сума кредиту – до 30 000 грн
  • Попереднє рішення – 30 хв.
  • Термін – від 12 до 24 міс.
  • Погашення – щомісячно (ануїтет)
  • Мінімальний пакет документів – паспорт та ІПН
  • Річна ставка – 50% без страховки та комісій для обслуговування
  • Вік позичальника – від 23 до 74 років на момент закінчення договору
  • Реальна річна процентна ставка - 63,21% (розраховано суму кредиту від 10 000 грн, строк – 12 міс.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ідея Банк банк кредит  
Матеріали по темі