Здоров'я

Житомирський обласний лабораторний центр вирішив знизити вартість ПЛР-тестування на COVID-19

5 November 2020, 16:00

Житомирський обласний лабораторний центр знижує вартість ПЛР-тестування на COVID-19 на 162 грн: з 6 листопада замість 1018 грн тест коштуватиме 856 грн.

Про це Житомир.info 5 листопада повідомили у Державній установі «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».

«У зв’язку із значним погіршенням епідемічної ситуації в Житомирській області із захворюваністю на COVID-19, в результаті якої частина населення області втратила робочі місця, з метою соціального захисту громадян України під час пандемії, ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України», враховуючи рекомендації МОЗ України, з 06.11.2020 року знижує вартість платних послуг з ПЛР-тестування з 1018,09 грн. до 856,17 грн», – йдеться у повідомленні.

Не піднімати тарифи лабораторний центр пропонує і комунальним лабораторіям області.

«Пропонуємо комунальним лабораторіям області, обладнання для яких придбане за кошти платників податків, не піднімати тарифи, а слідувати прикладу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» та турбуватися про жителів Житомирщини», – закликають в ОЛЦ.

Як повідомляв Житомир.info, 4 листопада 2020 року на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради підвищили вартість тестування на коронавірус методом ПЛР у дитячій поліклініці імені В.Й. Башека. Замість 998 грн ціна за тест тепер буде 1100 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР тест лабораторний центр ОЛЦ  
Матеріали по темі