Події

​У селі поблизу Житомира чоловік намагався самотужки загасити пожежу в будівлі та потрапив до лікарні

8 November 2020, 11:02

Вночі 8 листопада цегляній будівлі, що в с.Сінгури Житомирського району сталася пожежа. Опіки отримав чоловік, який намагався самостійно загасити пожежу.

Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю рятувальників на місце події, всередині будівлі все було охоплено вогнем. Також з’ясувалось, що під час самостійного гасіння пожежі отримав опіки громадянин, 1966 року народження. Ще до приїзду фахівців ДСНС місцеві мешканці викликали для нього швидку допомогу, якою його було доставлено до Житомирської обласної лікарні ім.Ф.Гербачевського.Керівник гасіння пожежі залучив на допомогу додаткові сили та засоби для підвозу води. О 01:50 пожежу локалізували. Проте зважаючи на те, що всередині будівля була вся захаращена речами домашнього вжитку, для попередження повторного займання ще понад півтори години рятувальники розбирали та проливали їх водою. Ліквідація відбулась о 03:25», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок пожежі знищено майно в будівлі. На місце події працювало два відділення рятувальників з 2-ої та 11-ої Державних пожежно-рятувальних частин. Причина загоряння наразі встановлюється фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, у селищі Житомирської області горів будинок, у погребі знайшли непритомного господаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа будівля опіки лікарня рятувальники  
Матеріали по темі