Події

Поліція розшукує водія, який у Житомирській області збив на смерть 46-річну жінку і поїхав

10 November 2020, 12:46

Увечері 9 листопада в Радомишльському районі Житомирської області автомобіль на смерть збив 46-річну жінку-пішохода та поїхав геть.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на 1 км автодороги Біла Криниця – Радомишль.

«Наразі поліцейські з’ясували, що близько 19:30 водій невстановленого автомобіля, ймовірно вантажівки, рухаючись зі сторони смт Мигалки Київської області у напрямку м. Радомишля, здійснив наїзд на пішохода, яка рухалась по узбіччю дороги», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП жінка, 46-річна жителька с. Біла Криниця отримала тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Водій транспортного засобу з місця пригоди утік.

Поліція звертається до громадян та просить відгукнутися очевидців ДТП.

«Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди або проїздили по автодорозі Біла Криниця – Радомишль 9 листопада з 18:00 до 20:00 години та маєте записи автомобільного відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до Радомишльського відділення поліції ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Радомишль, вул. Мала Житомирська, 11а, або зателефонувати за номером (04132) 4-23-13 чи на спецлінію «102»», – просять у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада 2020 року поблизу смт Лугини Житомирської області ВАЗ наїхав на 43-річного чоловіка, від отриманих травм потерпілий помер на місці ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Радомишльський район  
Матеріали по темі