Події

У Житомирі дві жінки обміняли дідусеві гривні на «валюту» й залишили йому конверт з папірцями

11 November 2020, 11:43

10 листопада до 83-річного жителя Житомира прийшли незнайомки, які запропонували обміняти гроші. У результаті пенсіонер втратив близько 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 14:25 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про втрату місцевим пенсіонером грошей через шахрайські дії. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясували поліцейські, в обідню пору додому до 83-річного жителя м. Житомира прийшли дві жінки. Вони запропонували пенсіонеру обміняти гривні на валюту за вигідним курсом. Відтак чоловік віддав їм всі заощадження, що були вдома – близько 40 тисяч гривень. Коли ж «добродійки» пішли, пенсіонер зрозумів, що замість валюти у нього лишився конверт з нарізаним папером», – йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють особи причетних до ошуканства. Прикмети жінок: віком близько 30 років, одна з них має зріст близько 170 см, інша – нижча, обидві були в сірих пальтах.

Як повідомляв Житомир.info, 17 серпня 2020 року до Бердичівського відділу поліції із завою звернулася 81-річна пенсіонерка, яку ошукали дві жінки, що приїхали на сірому ВАЗі. Шахрайки обміняли бабусі «старі» купюри на «нові». В результаті бабуся втратила понад 100 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайка шахрайство ГУНП поліція ошуканство  
Матеріали по темі