Суспільство

«Епіцентр» заявив, що працюватиме під час «карантину вихідного дня»: продаватиме життєво необхідні товари

12 November 2020, 17:50

Під час карантину вихідного дня гіпермаркети «Епіцентр» та «Нова лінія» реалізовуватимуть виключно життєво необхідні товари.

Про це йдеться в офіційній заяві групи компаній «Епіцентр» щодо «карантину вихідного дня», яку редакція отримала 12 листопада.

«Під час карантину вихідного дня мережі «Епіцентр» та «Нова лінія» реалізовуватимуть виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р.» № 641, до яких належать харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми та доставлятимуть їжу із наших ресторанів. У цей час наші клієнти також можуть зробити замовлення в інтернет-магазині epicentrk.ua, на онлайн-полицях якого представлений асортимент із понад 1 млн найменувань товарів. Товари можна забрати безкоштовно самовивозом у Центрах видачі замовлень у наших торговельних центрах або замовити доставку. Ми робимо все, щоби на наших Центрах видачі замовлень ви не стикалися з чергами, які є в інших точках видачі товарів. Ми поважаємо позицію Кабінету Міністрів України та будемо її дотримуватися, хоча не згодні зі всіма заходами, впровадженими Урядом для посилення карантину», - зазначається у заяві.


Нагадаємо, Уряд запровадив «карантин вихідного дня», який діятиме з 14 до 30 листопада 2020 року. Зокрема, в суботу та неділю дозволена торгівля продуктами харчування в магазинах, 60% торговельної площі яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарським засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2020 року під час карантинного локдауну в Житомирі на Київському шосе відкрили будівельний гіпермаркет «Епіцентр», мер Сергій Сухомлин закликав містян не їхати на відкриття, а дочекатися завершення карантину, сама ж компанія «Епіцентр К» в офіційному коментарі пояснила, що вирішили відкрити магазин у Житомирі саме зараз «щоб забезпечити місто стратегічно важливими товарами та необхідною продукцією». Поліція перевіряла гіпермаркет у перші дні роботи і не виявила порушень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин Епіцентр  
Матеріали по темі