Події

Жителя Житомирської області після суперечки зі співмешканкою госпіталізували з ножовим пораненням

13 November 2020, 12:03

У селі Велика Фосня Овруцького району Житомирської області 12 листопада у ході сімейного конфлікту жінка поранила співмешканця ножем у груди. Чоловіка госпіталізували, а винуватиця дає свідчення поліцейським.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 22 години до Овруцького відділення поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що у с. Великій Фосні поранено чоловіка. На місце події для з’ясування обставин виїхали працівники слідчо-оперативної групи поліції. Потерпілим виявився 41-річний місцевий житель. З ножовим пораненням грудної клітини він був госпіталізований до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Попередньо правоохоронці встановили, що цього ж вечора за місцем проживання співмешканці вживали спиртне і посварились між собою. У розпалі з’ясування сімейних стосунків 33-річна жінка вдарила чоловіка ножем.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 7 листопада 2020 року в селі Жеревці Лугинського району Житомирської області стався конфлікт між громадянським подружжям. До лікарні з ножовим пораненням потрапив 46-річний чоловік, однак врятувати його життя не вдалося. Лугинські поліцейські встановили причетність співмешканки померлого до завдання йому поранення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж поранення ножове поранення Овруцький район  
Матеріали по темі