Суспільство

У Коростені рятувальники звільнили з «пастки» жінку, яка вилізла на паркан та застрягла між деревами

16 November 2020, 11:39

У місті Коростень Житомирської області 15 листопада рятувальники вивільнили жінку, яка застрягла між деревами, вилізши на паркан.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«15 листопада о 16:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Коростень літня жінка застрягла на паркані й не може самотужки зіскочити. Про це рятувальників сповістили очевидці, які проходили повз місце пригоди, але зарадити нічим не змогли», – йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце події, бійці ДСНС з’ясували, що жінка перебуває на паркані, а її нога застрягла між стовбурами дерев біля стіни будинку. Вона перебувала у шоковому стані і не могла чітко виговорити ні слова. На дворі була сира та прохолодна погода, і скільки часу потерпіла вже перебувала в таких умовах, дізнатись не було можливості. За словами очевидців, жінка, ймовірно, намагалась нарвати винограду.

Рятувальники бензопилою порізали дерева та вивільнили постраждалу з «пастки». Потім передали її до рук медиків, яких викликали після того, як оцінили стан жінки. Її госпіталізовали до місцевої лікарні.

Нагадаємо, 3 листопада 2020 року в місті Овруч Житомирської області рятувальники звільнили з «пастки» 55-річного чоловіка, який застряг у каналізаційному колодязі.

Як повідомляв Житомир.info, 17 червня 2020 року в місті Бердичів Житомирської області 5-річний хлопчик застряг головою у спортивній конструкції. Аби визволити маленького внука, дідусь викликав рятувальників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальник "пастка" Коростень  
Матеріали по темі