Події

​У Житомирському районі Skoda врізалась у вантажівку, троє людей загинули

17 November 2020, 10:15

Вранці 17 листопада поблизу села Світин у Житомирському районі Skoda виїхала на зустрічну смугу та врізалась у вантажівку. За попередніми даними, у результаті зіткнення загинули троє людей. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, близько 7.30 ранку на ділянці автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Світина Житомирського району, водій автомобіля «Skoda Fabia», 18-річний житель Львівської області, рухаючись у напрямку Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з вантажівкою «Scania» під керуванням 42-річного киянина. Наразі відомо, що унаслідок зіткнення автівок загинули 3 людей: водій легковика та двоє його пасажирів, особи яких наразі встановлюється.На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області та Житомирського районного відділення поліції», – йдеться у повідомленні.


Відомості про автопригоду внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування всіх причин та обставин смертельної ДТП.

Рух в напрямку м. Чоп ускладнено.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада на трасі у Житомирській області зіштовхнулись вантажівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП вантажівка загиблі легковик поліція  
Матеріали по темі