Фоторепортаж

Голі щиколотки, яскраві пуховики та кросівки: молодіжна мода у Житомирі. Фоторепортаж

17 November 2020, 16:32

17 листопада традиційно відзначають День студента. І хоча молодь через карантин зараз навчається і навіть часто працює дистанційно, це не заважає їм бути «законодавцями» вуличної моди.

Серед житомирської молоді популярним є такий трендовий у сезоні осені-2020 «розслаблений» силует, адже модники по всьому світу продовжують віддавати перевагу комфорту у вуличному стилі.

Пальта та пуховики вільного крою, широкі джинси та штани у спортивному стилі, шуби і дублянки зі штучного хутра та замші популярні серед житомирської молоді. Модниці не залишили осторонь тренд на штани зі штучної шкіри і охоче міксують їх як з черевиками, грубими берцями, так і з кросівками. Останні не поспішають втрачати популярність не лише серед молоді, але й є мастхевом у старших людей.

Також у тренді залишаються яскраві або прикольні шкарпетки. Популярними є різнобарвні рюкзаки, іноді навіть можна зустріти прикраси на них у вигляді іграшок, брелоків чи значків.

Голі щиколотки у житомирських модників не втрачають актуальність навіть наприкінці осені при температурі повітря вдень +1.

Як одягалися житомиряни на початку листопада 2020 року, дивіться у фоторепортажі

Як повідомляв Житомир.info, робочий тиждень з 16 по 20 листопада у Житомирі та області буде по-осінньому прохолодним. Денна температура повітря становитиме максимум 7 градусів тепла. Вночі очікуються незначні опади та легкий мороз.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мода одяг студент День студента  
Матеріали по темі