Події

​Під час ремонту вулиць Коростишева підрядник завищив вартість робіт на 330 тис. грн: справу передали до суду

19 November 2020, 13:51

Під час ремонту за бюджетні кошти п’яти вулиць у Коростишеві підрядник незаконно заволодів понад 330 тис. грн – справу вже скерували до суду.

Про це 19 листопада повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Коростишівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовою особою службовим становищем у великих розмірах та службовому підробленні і видачі завідомо неправдивих документів, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України)», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, особою, уповноваженою директором приватного товариства - підрядника складати і підписувати відповідні офіційні документи, внесено до них неправдиві відомості щодо фактичного обсягу виконаних робіт, значно його завищивши.

Унаслідок цього під час ремонту п’яти вулиць міста Коростишева, який здійснювався протягом квітня-серпня 2017 року, було перевищено обсяг робіт на загальну суму 332 тис. грн.

«З метою відшкодування завданих збитків на рухоме майно обвинуваченого (автомобіль Volkswagen passat) накладено арешт», - повідомили в прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, 23 грудня 2019 року міському голові Коростишева Івану Кохану повідомили про підозру в службовій недбалості, що призвела до збитків на суму понад 800 тис. грн. Мова йшла про ремонт вулиць Коростишева, роботи виконувались у 2017 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розтрата ремонт доріг заволодіння коштами підробка Коростишів  
Матеріали по темі