Події

​На майдані Путятинському у Житомирі горів будинок на сім господарів, одна жінка загинула

20 November 2020, 11:27

У Житомирі на майдані Путятинському ввечері 19 листопада сталася пожежа у цегляному житловому будинку на сім господарів. Про це рятувальників повідомив один із власників, який вийшов на подвір’я та побачив, що з вікон сусіднього помешкання виходить дим. Одна людина загинула.

Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено задимлення однієї із квартир. Провівши розвідку всередині помешкання, вони виявили у кімнаті біля вікна загиблу власницю помешкання, 1967 р.н., тіло якої обгоріло. У тій же кімнаті, на матраці, лежав чоловік, за зовнішніми ознаками – у стані алкогольного сп’яніння. Його рятувальники вивели на свіже повітря, однак від медичної допомоги він відмовився. Силами двох відділень бійців ДСНС о 18:20 пожежу локалізовано, а ще за півгодини – ліквідовано. Вогнем знищено домашні речі в квартирі, де сталася пожежа», – йдеться у повідомленні.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки. Попередньо встановлено, що причиною займання стала необережність під час куріння. Остаточні обставини надзвичайної події встановлять фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня на Крошні у Житомирі горів будинок на 8 квартир, попередня причина пожежі – коротке замикання у дитячій іграшці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДТП будинок рятувальники  
Матеріали по темі