Події

У селі Житомирської області жінка винесла з задимленого будинку тіло 28-річної племінниці

20 November 2020, 12:44

У селі Привітів Любарського району Житомирської області 19 листопада горів житловий будинок. На пожежі загинула 28-річна жінка.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«19 листопада об 11:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Привітів Любарського району. Про це рятувальників сповістила тітка господині помешкання, виявивши її тіло в кімнаті», – йдеться у повідомленні.

На момент прибуття чергового караулу вогнеборців до місця виклику жінка вже винесла на подвір’я загиблу 28-річну племінницю. В оселі спостерігалось незначне задимлення. У житловій кімнаті прогоріло близько 2 кв. м. підлоги біля груби і тлів диван.

Силами бійців ДСНС о 12:10 пожежу було локалізовано, а о 12:25 – ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено домашні речі у кімнаті та пошкоджено облицювання стін та стелі. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили.

Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Усі обставини події встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 19 листопада на майдані Путятинському в Житомирі сталася пожежа у цегляному житловому будинку на сім господарів. Внаслідок події загинула одна із мешканців будинку, жінка, 1967 року народження. Її чоловіка вогнеборці врятували, вивівши на свіже повітря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Любарський район  
Матеріали по темі