Події

Поліцейські викрили у Житомирі три незаконні гральні заклади, на Київській обшуки провели вже шостий раз за три місяці

24 November 2020, 11:01

У Житомирі 21 та 23 листопада поліцейські закрили три нелегальні гральні заклади та вилучили комп’ютерну техніку, чорнову документацію та кошти. Розпочаті відповідні досудові розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Удень 21 листопада правоохоронці провели перевірку у приміщенні, розташованому в багатоповерхівці по вул. Київській в обласному центрі. Тут раніше вже документували діяльність грального закладу. Організатори зробили чергову спробу відновити роботу: усередині знаходились адміністратори та відвідувачі, які отримали доступ до азартних ігор шляхом сплати коштів. Поліцейські вилучили із приміщення 5 комп’ютерів з комплектуючими, чорнову документацію. Увечері цього ж дня ще один підпільний гральний заклад виявили по вул. Івана Сльоти. У результаті невідкладного обшуку поліцейські задокументували обставини події та вилучили з приміщення 10 комп’ютерів з комплектуючими, комунікатори, мобільні засоби зв’язку, грошові кошти та інші докази протиправної діяльності.

23 листопада правоохоронці встановили факт організації грального закладу по вул. Перемоги. У нібито зачиненому приміщенні тривала гра: поліцейські виявили відвідувачів за покерними столами, фішки, гральні карти та інші атрибути азартних ігор. Усе це вилучили», – йдеться у повідомленні.

Нині тривають відповідні перевірки. Попередня правова кваліфікація подій - ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Такі дії караються штрафом від 10 000 до 40 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.

Як повідомляв Житомир.info, 16 листопада поліція перевірила анонімне повідомлення і виявила на Київській у Житомирі діючий гральний заклад, у якому вже 4 рази проводили обшук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральні заклади поліція Київська  
Матеріали по темі