Події

У Житомирській області Lanos зіткнувся з колесом КамАЗа: водія та пасажира легковика госпіталізували, автомобіль згорів (доповнено)

24 November 2020, 13:31

На автодорозі поблизу села Андрушки Житомирської області 24 листопада згорів автомобіль Lanos, зіткнувшись з колесом вантажівки.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

24 листопада, о 08:04 год., до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля поблизу с. Андрушки Попільнянського району. Про це рятувальників сповістили водії, які стали очевидцями події.

«По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було повністю охоплено легковий автомобіль Daewoo Lanos. Силами бійців ДСНС у складі 4 чоловік займання оперативно ліквідовано – о 08:30. Вогнеборці застосували піну та воду для гасіння», – пише пресслужба.

Зі слів очевидців, легковик зіткнувся з колесом задньої вісі причепа вантажного автомобіля КамАЗ. Після цього загорівся моторний відсік легкового авто з подальшим поширенням полум’я на його салон.

Водія та пасажира з Daewoo Lanos вивільнили очевидці. Постраждалих госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Доповнено о 15:40 год. 24 листопада

Відділ комунікації поліції Житомирської області надав детальнішу інформацію стосовно дорожньо-транспортної пригоди.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Daewoo Lanos, 27-річний житель Вінниччини, рухаючись по вул. Заводській вказаного населеного пункту, на заокругленій ділянці дороги не впорався з кермуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з причепом вантажівки КамАЗ під керуванням 59-річного жителя Черняхівського району Житомирщини. Від удару сталося загоряння легковика, яке остаточно ліквідували працівники підрозділу УДСНС. Унаслідок вказаної автопригоди тяжкі травми отримав пасажир Lanos, 39-річний житель Вінницької області. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні», – інформують у поліції.

Житомир.info

Як повідомляв Житомир.info, 22 листопада 2020 року на Богунії у Житомирі згорів автомобіль Peugeot, який стояв на узбіччі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Ланос КамАЗ пожежа  
Матеріали по темі