Фоторепортаж

​Який вигляд мають дитячі майданчики на житомирській Крошні. Фоторепортаж

24 November 2020, 13:40

Сучасні та технологічні, огороджені високим парканом-сіткою, радянський “спадок” та струхлявілі майданчики з 90-х - все це різноманіття ховається у дворах мікрорайону Крошня.

Якщо пройтися дворами між зупинками “Агроколедж” та “Баби Іри”, то можна побачити, що дитячих майданчиків тут дуже багато. Практично у кожному дворі є навіть не один майданчик, а “примостилися” одразу кілька зовсім різних за станом та характеристиками.

Встановлені силами мешканців, меценатські, депутатські, комунальні, усі вони співіснують поряд. Якісь із них - досить простенькі, проте, дуже доглянуті, дбайливо пофарбовані та прибрані. Інші - встановлені “за сприяння”. Дехто перед виборами “посприяв” та встановив на кількох майданчиках по одному елементу, а дехто - облаштував цілий майданчик-парк з сучасними тренажерами, екраном та величезною ігровою зоною. Є також майданчики, встановлені ОСББ: тут продумано все - від огорожі задля безпеки дітей, вікових категорій і навіть правил користування. Є майданчики, яким вже давно пора на списання: радянські металеві, поржавілі та вже нефункціональні, майже розвалені дерев’яні майданчики з кінця 90-х - початку 2000-них. Проте вони досі стоять і догнивають. За словами місцевих жителів, майданчики мають “доруйнуватися самі, бо знести їх не мають права”.

Який вигляд мають дитячі майданчики у дворах від Замкової гори до вулиці Перемоги у Житомирі, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитячий майданчик Крошня  
Матеріали по темі