Суспільство

Медзаклади Житомирської області потребують близько 50 лікарів, зарплата – від 5 тисяч гривень

24 November 2020, 16:30

Медичні заклади Житомирської області потребують близько 50 лікарів різної спеціалізації. Потрібні терапевти, рентгенологи, отоларингологи, стоматологи, психіатри, сімейні лікарі, а також хірург, ортопед та трасфузіолог.

Про це 24 листопада повідомив Житомирський обласний центр зайнятості.

Заробітну плату лікарям пропонують від 5000 до 13000 грн.

«На медичних працівників чекають роботодавці Житомира, Коростеня, Бердичева, Овруча, Радомишля, Олевська, Романова, Ємільчиного», – пише пресслужба центру зайнятості.

Окрім лікарів, медичні заклади Житомирщини потребують близько 40 молодших медпрацівників.

З питань працевлаштування можна звертатися до міських центрів зайнятості або районних філій Житомирського обласного центру зайнятості. Контакти тут

Як повідомляв Житомир.info, станом на 17 жовтня 2020 року за період пандемії COVID-19 з медзакладів Житомира звільнилися 37 лікарів та сотня медсестер, найбільше вакансій було в лікарні №2.

У листопаді завідувач спеціалізованого інфекційного відділення комунальної установи «Центральна міська лікарня № 2» Житомирської міської ради Олесь Кутній в інтерв’ю Житомир.info розповідав, що весною, коли почали фіксувати перші випадки COVID, багато людей злякалися і значна кількість медсестер звільнилася.

Повний текст інтерв’ю з Олесем Кутнім – тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія лікар медсестра лікарня центр зайнятості  
Матеріали по темі