Події

На виїзді з Житомира зіткнулися Opel та ВАЗ, одного з водіїв госпіталізували

26 November 2020, 10:07

Поблизу села Клітчин Житомирського району 25 листопада Opel виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з ВАЗ. Одного з водіїв госпіталізували до обласної лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 11:50 год.

«Попередньо, водій автомобіля Opel Astra, 57-річний житель обласного центру, рухаючись у напрямку с. Левкова, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем ВАЗ під керуванням 62-річного жителя Житомирського району», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримав водій Opel, його було ушпиталено до відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної клінічної лікарні.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2020 року на автодорозі поблизу села Андрушки Попільнянського району Житомирської області згорів автомобіль Lanos, зіткнувшись з колесом вантажівки. Внаслідок вказаної автопригоди тяжкі травми отримав пасажир Lanos, 39-річний житель Вінницької області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Житомирський район Клітчин  
Матеріали по темі