Влада

​На сесії Житомирської облради оголосили перерву для створення фракцій та засідання лічильної комісії

27 November 2020, 10:33

Депутати утворили лічильну комісію для підрахунку голосів за кандидатів на посаду голови та заступників голови обласної ради.

За створення лічильної комісії проголосували 58 депутатів з 62 присутніх на першій сесії Житомирської облради нового скликання 27 листопада.

Голова тимчасової президії сесії, перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко (обраний від партії «Слуга народу») запропонував зробити перерву, щоб лічильна комісія могла провести засідання та обрати голову, а партії зібралися для утворення фракцій.

«Є пропозиція оголосити перерву на 10 хвилин для проведення першого засідання лічильної комісії та утворення фракцій», - оголосив голова тимчасової президії Володимир Федоренко.

Нагадаємо, на першу сесію Житомирської облради восьмого скликання прийшли 62 депутати.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада 2020 обласна ТВК оприлюднила постанову про скликання першої сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання на 27 листопада.

Перед початком роботи новообраних депутатів Житомир.info проаналізував новий склад ради: Житомирська обласна рада оновилася на 60%, жінок буде втричі більше, ніж було.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія депутат фракція лічильна комісія  
Матеріали по темі