Події

На Львівщині житомирянин за кермом фури збив велосипедиста

27 November 2020, 11:19

У Стрийському районі Львівської області 25 листопада вантажний автомобіль, за кермом якого був житомирянин, збив велосипедиста.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 17:30 год. на автодорозі Київ – Чоп біля села Гірне Стрийського району.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля Scania, 56-річний житель міста Житомир, скоїв наїзд на велосипедиста, мешканця району віком 50 років. Внаслідок наїзду велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований», – йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада 2020 року на виїзді з міста Коростеня Житомирської області зіткнулися вантажівка і ВАЗ: фура перекинулась, а легковик розтрощило. Троє молодих людей отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія велосипедист фура вантажівка Львівська область  
Матеріали по темі