Політика

​Командир бригади відмовився від мандату депутата Житомирської облради

27 November 2020, 11:42

Перший кандидат у списку партії «Європейська Солідарність» Іван Гараз, командир військової частини А0409 (30-а бригада), відмовився від депутатства.

Про це в перерві першої сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання, яка проходить 27 листопада, повідомила Житомир.info депутатка облради від «Європейської Солідарності» Тетяна Парфентієва, яка стала депутатом замість Івана Гараза.

«Іван Гараз відмовився від депутатства, бо його перевели в Дніпро, він зараз в АТО і сказав, що не зможе бути присутнім на сесіях облради», - пояснила Тетяна Парфентієва.

Згодом у фракції уточнили, що Іван Гараз обраний також депутатом Новоград-Волинської міської ради, він проживає у Новограді-Волинському і вирішив обрати мандат депутат цієї міської ради.

Нагадаємо, у вересні цього року Житомирський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову колишньої начальниці управління культури та туризму Тетяни Парфентієвої до Житомирської облдержадміністрації щодо визнання протиправним та скасування розпорядження голови ОДА від 27.01.2020 року № 11-к, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу. Парфентієва подала апеляцію на це рішення суду першої інстанції.

Як повідомляв Житомир.info, 27 листопада на першій сесії Житомирської облради восьмого скликання присутні 62 депутати, відсутні двоє: Олена Хливнюк (ВО «Батьківщина») та Сергій Диняк («Наш край»).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада Гараз Парфентієва депутат  
Матеріали по темі