Влада

​Першим заступником голови Житомирської облради пропонують призначити голову лісгоспу

27 November 2020, 13:17

Першим заступником голови обласної ради пропонують призначити депутата Олега Дзюбенка (фракція «Наш край»).

Таку пропозицію на сесії 27 листопада озвучив новообраний голова облради Володимир Федоренко.

Олег Дзюбенко виступив з короткою промовою, запитань у депутатів до нього не було і голова оголосив про початок голосування за першого заступника.

Нагадаємо, Олег Дзюбенко в обласну раду сьомого скликання був обраний від Блоку Петра Порошенка, на виборах 2020 року балотувався від партії «Наш край». В інформації про депутата на сайті ЦВК зазначено, що він проживає в Житомирі і є директором ДП «Малинське лісове господарство».

В декларації Дзюбенка за 2019 рік зазначено, що він прописаний в селі Гамарня Малинського району, а фактично проживає у Житомирі. В обласному центрі з 2018 року дружині та одному з синів декларанта належить квартира загальною площею 71,24 кв.м вартістю 210 тис. 490 грн, з лютого 2019 року у власності дружини є квартира у Житомирі загальною площею 89,5 кв.м. вартістю 1 млн 004 тис. 458 грн. Також у директора лісгоспу немає власного автотранспорту, він користується автомобілем дружини - Toyota Land Cruiser 2006 р.в.

Зарплата Олега Дзюбенка за минулий рік становила 246 тис. 376 грн, ще 29 тис. 559 грн він отримав за викладацьку діяльність в Житомирському державному технологічному університеті (доцент кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування). Дружина за рік отримала 943 тис. 550 грн доходів від підприємницької діяльності.

Олеш Дзюбенко на сесії обласної ради сьомого скликання (18 грудня 2019 року)

Як повідомляв Житомир.info, 27 листопада на першій сесії Житомирської облради 8-го скликання головою облради обрали першого заступника голови ОДА Володимира Федоренка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада голосування Дзюбенко  
Матеріали по темі