Події

У Бердичеві водій поставив свій Volkswagen у гараж з увімкненими габаритами, автомобіль загорівся

27 November 2020, 14:07

У місті Бердичів Житомирської області 26 листопада горів автомобіль Volkswagen Golf, якого власник поставив у гараж, забувши вимкнути габаритні вогні. Рятувальники припускають, що причиною загоряння могло стати коротке замикання в автомобілі.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«26 листопада о 14:30 до Служби порятунку «101» м. Бердичів надійшло повідомлення про загоряння гаражу в гаражному кооперативі районного центру. На місце події виїхали фахівці 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Ще до приїзду вогнеборців чоловік та власники сусідніх гаражів намагалися загасити займання первинними засобами пожежогасіння, використавши близько 8 вогнегасників. Вже по прибуттю стало відомо, що господар незадовго до пожежі поставив у гараж автомобіль та забув виключити габарити. Ймовірно, через коротке замкнення електропроводки і сталося займання», – йдеться у повідомленні.

Поруч з автомобілем були складені легкозаймисті речі, що також загорілися. Однак гіпсокартон, яким були обшиті стіни, не дав поширитися вогню на покрівлю та на сусідні гаражі.

Вже о 14:42 пожежу локалізували, а о 15:00 – ліквідували. Рятувальникам вдалося не допустити розповсюдження полум’я на інші гаражі, що розташовані впритул. Вогонь знищив домашні речі на площі 5 кв.м та пошкодив автомобіль Volkswagen Golf.

Остаточна причина виникнення горіння, а також усі обставини наразі встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2020 року в гаражному кооперативі «Світлофор» на вулиці Льонковій у Житомирі сталася пожежа в одному з гаражів. Внаслідок події згорів автомобіль ВАЗ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники гараж гаражний кооператив Бердичів  
Матеріали по темі