Місто

​ЖКК продовжує співпрацю з підшефним дитячим садочком №3

27 November 2020, 16:18

У рамках шефської угоди між Житомирським картонним комбінатом та ДНЗ №3 було ініційовано візит епідеміологічної команди NEGIC, яка розробила список рекомендацій для дитячого садочку та провела навчання співробітників.

Днями перший заступник Житомирського картонного комбінату Вадим Ліскі поспілкувався з директором та головою батьківського комітету, а також передав необхідні закуплені товари, а саме: гігрометри, термометри, зволожувачі повітря та дезінфекційні засоби.

«Правильна комунікація є важливою для забезпечення якісного результату співпраці між бізнесом і соціальними об’єктами. Наша співпраця триває вже не перший рік і кожного року ми вдосконалюємо її і намагаємось бути ефективними в різних напрямках. Місяць тому мною було ініційовано візит епідеміологічної команди NEGIC, яка розробила рекомендації для нашого садочку в умовах COVID-19. Ми закупили все необхідне, щоб діти могли знаходитись в садочку максимально безпечно», - сказав Вадим Ліски.

Керівництво садочку зазначило, що в сьогоднішніх умовах така допомога є необхідною, адже більшість свого часу діти все ж проводять в дитячому садочку і умови мають бути максимально безпечними.

Пресслужба Житомирського картонного комбінату

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК дитсадок  
Матеріали по темі