Економіка

​Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» відсвяткував п’ятирічний ювілей з дня заснування

30 November 2020, 15:44

Нагородами, відзнаками та подарунками працівникам - так відсвяткував свій п’ятирічний ювілей житомирський завод «Кромберг енд Шуберт». З 2015 року виробництво тут виросло із маленького цеху до величезної компанії, яка реалізує проєкти для кількох відомих брендів автомобілів. З нагоди ювілею працівники підприємства отримали відзнаки, а дехто разом із компанією святкував свій власний день народження. Співробітники, які працюють на заводі з першого дня, розповідають: важко порівняти «Кромберг енд Шуберт» зразка 2015-го і в 2020-го, тому що за цей час компанія пройшла складний, але цікавий шлях.

«У листопаді 2015 року всього цього не було, не було цих площ, був лише невеликий цех, в якому були зібрані представники всіх відділів, в якому був склад, в якому відбувалося складання проводок, де працювали інженери, де працювали люди з фінансового відділу. Це все було під одним дахом. Це все було дуже душевно, по-сімейному. Завод виріс, виріс настільки, що вже й немає місця, що індустріалізувати і куди ставити нові проєкти. Дуже важкими були перші роки, але, напевно, найважчим був 2020 рік. Сподіваємось, що це був найважчий рік і в майбутньому на нас чекає лише рух вперед і вгору», - каже керівник технічного відділу ТОВ «Кромберг енд Шуберт» (Житомир) Андрій Фаткулін.


«За 5 років завод дуже змінився, це велика територія, яка дуже гарно зараз облаштована. В нас є гарні навчальні класи. Своїм основним досягненням я вважаю те, що я навчилась тут багато чому. Я навчила багато людей. Я викладаю теорію і кожного тижня в мене нова група навчання. І коли зі мною люди вітаються на виробництві, то я, на жаль, навіть не завжди всіх пам’ятаю. Я навчилась долати перешкоди, я була дуже сором’язлива і навіть на початку, коли я викладала теорію, то дуже соромилась і це спочатку не дуже гарно виходило. Але зараз все йде, як по маслу і я дуже задоволена результатом», - розповідає помічник інструктора виробничого навчання ТОВ «Кромберг енд Шуберт» (Житомир) Ольга Шаран.

За ці роки виробництво виросло в десятки разів, а житомирський завод виконує замовлення в кількох важливих проєктах компанії «Кромберг енд Шуберт»

«За попередні 5 років завод перетерпів шалені зміни. В 2016 році, коли я прийшов, було 350 чоловік. Зараз - в 10 разів більше. І ми прагнемо до більшого. Це означає, що нам довіряють, з нами хочуть співпрацювати і на нас покладають певні надії. Зараз ми входимо в такі часи, коли все може змінитись: наше мислення, наше життя, те, як ми спілкуємось, те, як думаємо. І я вважаю, що попри всі негаразди ця ситуація допоможе нам згуртуватись, пройти успішно цей період і подолати всі ці негаразди, пов’язані з коронавірусом, які на нас впали в цьому році», - розповідає керівник відділу управління персоналом на ТОВ «Кромберг енд Шуберт» (Житомир) Максим Козирєв.

Попри складнощі, з якими компанія «Кромберг енд Шуберт» стикнулась в 2020 році, тут із оптимізмом дивляться в майбутнє.

«Це був дуже складний рік для наших співробітників і нашої компанії. Але я впевнений, що наступний рік буде легким, у нас буде хороша робота і хороші проєкти. І тому я думаю, що все буде добре», - впевнений фінансовий директор ТОВ «Кромберг енд Шуберт» (Житомир) Мартін Гьобель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт ювілей  
Матеріали по темі