Влада

На посаду голови Житомирської райради є два кандидати – від «Слуги народу» та від «Пропозиції»

1 December 2020, 11:30

На посаду голови Житомирської районної ради є два кандидати.

Питання обрання голови розглядають на першій сесії райради восьмого скликання, яка проходить 1 грудня.

Претендентом від фракції «Слуга народу» (9 депутатів) є Олександр Дубенцов – голова Черняхівської райдержадміністрації, перший кандидат у партійному списку.

Житомирянин Дубенцов був призначений на посаду голови Черняхівської РДА указом президента від 27 грудня 2019 року, до призначення працював у ТОВ «Магнум Ентерпрайз».

Претендент від фракції «Пропозиція» (6 депутатів) є Олександр Блощинський, який очолював Богунську районну раду в м.Житомирі і теж був першим номером у партійному списку.

Блощинський на виборах 2015 року був обраний депутатом Богунської райради від ВО «Батьківщина», входив до складу виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Після виступів кандидатів на посаду голови районної ради відбудеться таємне голосування.

Після 12:00 депутатам видали бюлетені і почалося голосування.

yllll

Нагадаємо, на першій сесії Житомирської районної ради присутні всі 54 новообрані депутати.

Зазначимо, що в укрупнений Житомирський район входять 11 колишніх районів області: Брусилівський, Житомирський, Коростишівський, Любарський, Попільнянський, Пулинський, Радомишльський, Романівський, Хорошівський, Черняхівський, Чуднівський. Також у складі району – Житомирська міська ОТГ.

Детальніше про першу сесію Житомирської райради дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, з десяти партій, які висували своїх кандидатів до Житомирської районної ради, прохідний бар’єр у 5% не подолала лише «Свобода». Найбільші фракції серед дев’яти партій (по 9 депутатів) мають «Європейська Солідарність» та «Слуга народу», найменшу (4 депутати) – Радикальна партія Олега Ляшка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: райрада сесія Дубенцов Блощинський  
Матеріали по темі