Влада

В Житомирській ОДА провели конкурс на посаду начальника, яка була вакантною з серпня 2017 року

2 December 2020, 10:31

В Житомирській облдержадміністрації провели конкурс на посаду начальника Служби у справах дітей.

Інформація про проведення конкурсу була оприлюднена на Порталі вакансій державної служби.

Голова ОДА Віталій Бунечко 16 листопада підписав розпорядження про добір на вакантну посаду начальника Служби у справах дітей «на період карантину». В документі зазначено, що з переможцем конкурсу буде укладений контракт про проходження державної служби. Прийом документів завершився 20 листопада 2020 року.

За інформацією служби управління персоналом апарату ОДА, переможцем конкурсу стала Наталя Пилипчук – т.в.о. начальника Служби (на фото).

«Ми проводили добір на період карантину, чотири кандидати, які відповідали вимогам були допущені до конкурсу, один з них відмовився від участі у співбесіді, з трьох інших за результатами співбесіди визначено переможцем Пилипчук і зараз триває процедура спецперевірки, після цього буде укладений контракт», - пояснила в коментарі Житомир.info начальник служби управління персоналом Людмила Бугайова

Нагадаємо, Наталія Пилипчук виконувала обов’язки начальника Служби у справах дітей Житомирської ОДА з 2017 року. В липні 2019 року облдержадміністрація оголосила конкурс на посаду начальника Служби, але вакансію так і не закрили.

Як повідомляв Житомир.info, Олена Савельєва, яка 15 років очолювала Службу у справах дітей Житомирської ОДА, звільнилася на початку серпня 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА вакансія Служба у справах дітей Пилипчук 
Матеріали по темі