Влада

На сесію селищної ради в Житомирській області прийшов депутат, хворий на COVID-19, на місце викликали поліцію

2 December 2020, 13:22

На перше засідання сесії Новогуйвинської селищної ради 2 грудня прийшов депутат, який хворіє на коронавірус. Депутати викликали поліцію і вимагають вивести хворого із зали засідань.

Про це Житомир.info повідомив депутат Новогуйвинської ОТГ Денис Головаков.

«У нас зараз перша сесія і в сесійній залі присутній депутат Сергій Чепюк, який хворий на коронавірус, є підтверджений тест, у поліцію написане відповідне звернення і депутат не хоче покидати сесійну залу. Він в залі сказав всім, що на лікарняному і хворий на інфекційне захворювання. Є довідка, що ПЛР-тест підтвердив у нього коронавірус. Він в залі голосує і наражає всіх на небезпеку. На місце прибула поліція», – зазначив Денис Головаков.


У розпорядженні редакції є фото копії довідки з результатами ПЛР-тесту, в якій зазначено, що 26 листопада у Сергія Чепюка підтверджено COVID-19. Отримати коментар депутата Житомир.info не вдалося, на дзвінки він не відповідає.

У головному управління Нацполіції в Житомирській області Житомир.info повідомили, що на місці працює слідчо-оперативна група.

«Ми фіксуємо всі обставини події, працює слідчо-оперативна група. Відкриваємо кримінальне провадження за вказаним фактом. Попередня кваліфікація події – стаття 325 Кримінального кодексу України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. – ред.). Поліцейські роз’яснили депутату відповідальність і переконали, що йому необхідно залишити залу», – зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, Сергій Чепюк з 11 квітня 2017 року є керівником стоматполікініки №1, яка знаходиться на вулиці С.Ріхтера, 2 у Житомирі.

Як повідомляв, Житомир.info, станом на ранок 2 грудня за добу COVID-19 підтвердили у 133 жителів Житомирської області, померли 7 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 сесія Новогуйвинська ОТГ депутат поліція  
Матеріали по темі