Влада

На посаду заступника голови Житомирської ОДА претендує киянин, колишній співробітник СБУ

2 December 2020, 16:15

Колишній співробітник Служби безпеки України, а нині – радник голови Житомирської облдержадміністрації Олександр Федько претендує на посаду заступника голови ОДА,

Декларацію кандидата на посаду Федько оприлюднив 2 грудня 2020 року.

В декларації за 2019 рік зазначено, що Олександр Федько прописаний та проживає у Києві, де йому з вересня 2011 року належить квартира загальною площею 28,7 кв.м.

З березня 2019 року Олександр Федько користується автомобілем Lexus RX350 2010 р.в., який належить Лаврентьєву Василю Миколайовичу. Зауважимо, що Лаврентьєва – дівоче прізвище дружини декларанта Ганни Василівни.

В минулому році претендент на посаду заступника голови ОДА отримав 471 тис. 596 грн зарплати в СБУ та 20 тис. 159 грн в Житомирській облдержадміністрації, де з грудня 2019 року працює радником голови ОДА Віталія Бунечка. Дружина декларанта до 22 грудня 2019 року працювала головним спеціалістом відділу правової експертизи управління аналітично-правової роботи департамент земельних ресурсів Київської міської держадміністрації. Готівкою подружжя декларує 50 тис. доларів та 120 тис. гривень.

Нагадаємо, що нинішній голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко до призначення на цю посаду працював в СБУ. Після того, як перший заступник голови ОДА, киянин Володимир Федоренко був обраний головою обласної ради, у Бунечка залишилося троє заступників.

Як повідомляв Житомир.info, з 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка до цього була начальницею управління фінансів Бородянської райдержадміністрації Київської області. 17 жовтня колишній начальник Київського вокзалу Олег Шарварко став керівником апарату Житомирської ОДА. В грудні 2019 року керівник департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Віктор Градівський був призначений заступником голови. З 28 січня 2020 року заступницею голови ОДА з гуманітарних питань працює киянка Віра Рогова, яка до цього очолювала департаменту освіти і науки Київської ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Федько заступник голови декларація  
Матеріали по темі