Події

Вночі у Житомирі патрульні наздоганяли ВАЗ за порушення правил, водій виявився п’яним

3 December 2020, 10:13

Вночі 3 грудня в Житомирі патрульні переслідували ВАЗ, водій якого порушив ПДР та намагався втекти від правоохоронців. Врешті, легковик наздогнали на Київському шосе, його водій виявився п’яним. А в багажнику лежали акумулятори невідомого походження.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Східна водій автомобіля ВАЗ порушив правила дорожнього руху. Автомобіль, схожий за орієнтуванням, патрульні виявили на проспекті Незалежності. Вимогу патрульних про зупинку транспортного засобу водій проігнорував. Як наслідок, патрульні поліцейські наздогнали автомобіль на Київському шосе», – йдеться у повідомленні.

Оскільки у чоловіка, що перебував за кермом, патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння, його було доставлено до медичного закладу для подальшого проходження освідування.

Під час поверхневої перевірки транспортного засобу патрульні поліцейські виявили в багажнику два акумулятори, походження яких чоловік пояснити не зміг.

Патрульні оформили протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння), а також викликали на місце зупинки слідчих.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня 2020 року патрульні затримали чоловіка, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Водій на ЗАЗ скоїв дві ДТП – позбивав тимчасові дорожні знаки на Великій Бердичівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій сп'яніння п'яний водій  
Матеріали по темі