Місто

У Житомирі комунальне підприємство купує 14 світлофорів, але місце встановлення ще не визначили

3 December 2020, 12:34

Комунальне підприємство «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради оголосило про проведення закупівлі світлофорів.

Оголошення від 30 листопада опубліковане на ресурсі ProZorro. У закупівлі мова йде про придбання 8 транспортних трьохсекційних світлофорів різного діаметру розсіювачів та 6 пішоходних двохсекційних світлофорів з таблом відліку часу.

Очікувана вартість закупівлі становить 157 тис. грн. Поставити товар мають до кінця поточного року.

Початок аукціону заплановано на 4 грудня.

У коментарі Житомир.info директор КП «ЕМЗО «Міськсвітло» Сергій Ковальчук зазначив, що мова йде про закупівлю світлофорів, як матеріалів. Де вони будуть встановленні, поки невідомо, але у перспективі розглядають варіант будівництва світлофорного об’єкту на аварійному перехресті вулиць Східної та Домбровського, де вже у вересні замовили виготовлення проєктної документації.

Нагадаємо, у Житомирі збираються побудувати світлофор на Чуднівській, 113: закупівлю провели з третьої спроби і 18 вересня уклали договір з ТОВ «Кіровограддорсервіс», яке встановить світлофорний об’єкт за 345 тис. 571,14 грн.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні 70-ї сесії Житомирської міської ради, яка відбулась 30 липня 2020 йшлося про перерозподіл зекономлених 235 тис. грн видатків, які передбачались на будівництво світлофорного об’єкта по вул. Чуднівській, 113, на інші видатки, а саме по 50 тис. грн на виготовлення проєктно-кошторисних документацій на будівництво світлофорів на перехрестях Східної та Домбровського і Космонавтів та Селецької.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світлофор Міськсвітло  
Матеріали по темі